HANDELS- OG LEVERINGSBETINGELSER

 

Møblér i Inhouse Bornholm

Betaling

Hos Møblér i Inhouse Bornholm kan du betale med alle gængse betalingskort, kontant, ved bankoverførsel eller via finansiering hos Santander Consumer Bank.

Levering og afhentning

Møbler kan afhentes i Inhouse Bornholms åbningstid mod forudgående aftale eller ved henvendelse til en medarbejder i Møblér. Levering kan ske efter aftale, dog som udgangspunkt altid på hverdage inden for normal kørselstid 9-15.30. Kontakt os for evt. specialaftaler.

 

Det er kundens ansvar, at der er egnede adgangsforhold både ude og inde. Hvis vores chauffører vurderer det umuligt eller uforsvarligt at leverede som ønsket, forbeholder vi os retten til at levere til kantsten.

Vejl. leveringspriser for Bornholm pr. 01.01.23:

Levering + montering (inkl. bortskaffelse af emballage)

750,- kr

Levering ekskl. montering

300,- kr

Kantstenslevering

300,- kr

Levering uden for Bornholm eller forsendelse med fragtmand kan ske efter aftale.

Returnering, annullering og reklamation

 

 

Specialfremstillede varer kan som udgangspunkt ikke returneres eller annulleres efter bestilling  uden Inhouse Bornholms accept. Hvis du fortryder købet af dit møbel, kan du kontakte os, hvor vi ser om vi kan finde en løsning sammen. Allerede leverede eller afhentede møbler kan som udgangspunkt aldrig returneres, medmindre de er i original indpakning.


Dit køb af omfattet af købeloven, herunder alm. reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret (eller alternativt ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation). Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen.

Jens Erik er klar til at hjælpe dig

VI GUIDER DIG IGENNEM DIT MØBELKØB, mED FAGLIGHED, VENLIGHED OG BLIK FOR DINE BEHOV.