Kop & Kande

Køkkenet er for mange mennesker hjemmets hjerte. Vi laver mad, spiser, snakker, diskuterer - det er rum for mange af hverdagens finurligheder, rutiner, glæder og sorger. Vi elsker alt hvad der kan have plads i dette rum, og nærer stor kærlighed til funktionalitet og æstetisk værdi. 

Kop & Kande er én af de i alt fire ben som udgør Inhouse Bornholm, og blev en del af huset 1. november 2010. Trods sin unge alder i huset er Kop & Kande blevet en fasttømret del af Inhouse Bornholm. Kop & Kande er den eneste af sin slags på Bornholm, men der findes 95 andre butikker fordelt i resten af Danmark, samt på Grønland og Færøerne. Kop & Kande bygger på et stærkt kædesamarbejde, men har en unik placerering og rumlighed i Inhouse Bornholm, hvor den historiske bygning giver køkkengrejet og boliginteriøret liv. 


Vi glæder os til at byde jer velkommen i Kop & Kande i Inhouse. Man kan se de fleste af vores produkter på Kop & Kandes egen hjemmeside (tryk på link herunder), men giver man os et besøg her i Nexø, kan man helt sikkert finde flere ting som ikke er på Kop & Kandes webshop.