Inhouse Bornholm - fra fabrik til møbehus

Det store møbelhus - ialt 3000m2. I de lokaler som tidligere rummede en stor fiskefabrik findes idag en topmoderne Møblér forretning, en Designa Køkken og bad butik, en ny super lækker Kop&Kande samt en stilren Botex butik. Og ikke nok med det, huser vi også en erhvervsafdeling med alle de nyeste varer indenfor indretning for enhver smag og ethvert behov.


I Inhouse Bornholm, som stadig har en tvist af fabrik over sig, møder man et rum hvor der er højt til loftet i bogstaveligste forstand.
 De 8m høje vægge som står som de gjorde da huset blev bygget og det rå beton gulv danner rammen om rummet sammen med en 4m bred trappe som byder op til 1. sal.


Inhouse Bornholm har en design afdeling med de lækreste ting fra de førende og trendige firmaer og designere. Møbler og brugskunst som netop skal opleves med masser af plads og tid, tid med inspiration fra havn og Østersøen – og i et fedt miljø.


Erhvervs afdelingen er Inhouse Bornholm`s specialafdeling hvor alt kan lade sig gøre. Det mest indbydende kontor med det nyeste design, mødelokaler, kontorstole, kontor-, institutions-, og kantinemøbler og er det møbler til cafeén eller indretning af hotellet tager vi os af den opgave også.
 Hos os findes der kun spændende udfordringer - ingen umulige opgaver, - og de kan løses af ethvert budget.


I Inhouse Bornholm er vi der for at yde en top service med en glad stemning og glimt i øjet.


Velkommen i Inhouse Bornholm.